fredagskväll

Grattis Veronica till flickan! Jag har kikat på bloggen, oroat och grubblat på dig och blev så glad när jag tillslut hörde att du fått en flicka!

Nu sitter jag hemma - med ett svullet knä, typ dubbelt så stort på utsidan. jag har känt idag att det är stelt och gör ont, det har känts som en sten i knät, och nu i kväll är det Så stort, stramar och bultar... Jag blir så ledsen - kan inte kroppen få vara hel och problemfri? Anders är och fiskar, och barnen och jag blev bjuda på våfflor hos Anne. Nu har jag lagt Linus, och Annie och Klara pysslar. Anders hjälpte mig i eftermiddag att hämta lite hinder på klubben, så imorgon blir det öppet hus på skolan med agilityuppvisning. Anders ska hinna träna sök på morgonen, och sedan har Hanna fest på kvällen.

Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Veronica

Hej!
Tack för din omtanke. Det har varit en pärs, men det är skönt att vara hemma nu. Och dövheten jag har nu hoppas jag släpper snart. Det är så roligt att få vara mamma. Jag ska försöka njuta av varje sekund. Tråkigt med ditt knä! Hoppas att det läker sig snabbt!
Kramisar Veronica

2008-05-24 @ 11:50:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback