23/11; söndag

I fredags begav Helen och jag oss till Gekås. En alltid lika trevlig resa. Massa inköp och full av endorfiner, svarade jag "ja" - hur otroligt det än låter - till att ta emot en 3telefon... Jag kan fortfarande inte förstå varför! Jag kan inte ens förstå att jag stannade hos försäljaren, det är inte likt mig. Jag kan bara skylla på enodorfinerna!? Men säljaren ljög, hittade på att jag bara hade en månads uppsägning (jag har tre) på telia, och när han kollade, måste han ha sett att inte jag stod på kontraktet, utan Anders... Men på lördagen åkte Anders till 3butiken, och fick dem att bjuda på tre månader (jag hade helst velat bara lämna tillbaka telefonen jag har rätt till ångerveckor), och glömma mitt felsteg, kanske skratta lite åt det, men nu när jag tänker på det så blir jag bara upprörd... varför? Troligtvis för att jag var svag.. Det gillar jag inte... Tur att jag har en iskall man som kan reda upp saker när mitt impulsiva sinneslag slår till... Älskar honom!)
I lördags städade jag medan Anders tränade hundar. Vi tränade lite lydnad hemma oxå - jag inser att jag behöver träna en del för att få till skallet, inkallningen, framåtsändandet och tungen... Jag var ute en sväng idag oxå, det var ett betydligt bättre träningspass. På kvällen igår var vi hos Helen och Ulf- åt god mat och sedan åkte papporna och de stora barnen och bowlade.
Idag har det stora projektet varit att åka och köpa nytt handfat, samt få hjälp av pappa att sätta upp det på den lilla, gröna toaletten.

Kommentarer
Postat av: Carolinafina

F-n vad sur man blir på de där försäljarna. Brukar inte heller stanna upp vid dem, men jag gjorde ungefär samma tabbe som dig förra året. Han sa att jag fick telefonen gratis, eller ja, det skulle kosta femtio kronor eftersom det var just den modellen. Jag läste inte kontraktet så noga och när räkningen kom... femtio kronor i månaden i två år!! Det tycker inte jag är gratis!

Kram på dig! Kanske vi syns på tisdag?

2008-11-24 @ 20:45:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback