Hihos födelsedag

Knubben fyller 11 år. Tänk att det har gått 11 år sedan vi var i Bryssel hos Humpe och Malin oc fick beskedet att valparna hade fötts!
Man kan inte tro att ha är 11 år när jag för en stund sedan körde ett uppletande med honom i skogen, eller när han springer först bland hundarna på promenaden. Det enda som avslöjar hans ålder är hans stappliga steg på kvällen.
Han har skänkt oss så oerhört mycket glädje, och kunskap, huvudbry och skratt! Han har inte varit enkel, men nu är han enkel, enkel att älska, enkel att ha och göra med.
En del meriter har han hunnit med, och vi klarat av - han blev tjänstehund i beakning, U-SM2:a i agility, klass III i agility, han körde trean i lydnad och högre i sök, lägre spår, och är utställningschampion och korad med bra poäng. Han är vår Hiho!
Idag fick jag åka hem från jobbet - Linus var febrig och snorig, trött och sliten. Jag har städat, varit ute med hundarna i solen - kört ett uppletande (det igår gick inte så bra, så jag ville testa igen, och idag gick det kart bättre för samtliga hundar! Igår fungerade spåret utmärkt med Stimma, klockrent upptag och fina markeringar, ett långt spår som kändes enkelt! Lydnaden gick som förväntat - det som jag vet att vi inte kan - kunde vi inte, medan det som känns bra, satt. Och med träning ska det inte vara omöjligt att få till momenten! Igår kunde hon dock sätta sig efter krypet, stanna och lägga sig på inkallning, och framför allt komma! Dessutom gick den ena sträckan på framåtsänandet bra, den andra skitdåligt... Så lite bättre har det nog blivit! Men det behövs träning!) Tack alla trevliga människor som samlades igår och tränade - en suverän dag, med väldigt god kaka (Mia - glöm inte receptet!)!
Kram

Kommentarer
Postat av: Mia

Tusen tack för toppen trevlig träning igår! Längtar redan till nästa gång.

Har inte din mailadress, kan du maila mig?
[email protected]

kram!

2008-11-17 @ 19:38:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback