7/9; söndag

I går tränade vi i skogen - det regnade. Marianne och pappa passade barnen. På eftermiddagen kom Carolina med familj och jag la ett spår till Molle. Och för att komma ihåg vad vi bjöd på så skriver jag det här: potatiskaka och stek - det var nämligen andra gången i rad som de fick det!

Idag har Linda och jag ridit på Smålandsleden. Det regnade. Men var trevligt. Och fint- Så fina skogar! Är det möjligtvis någon som har kontakt med någon markägare i Lilla Heda-trakten, så kunde vi kanske träna sök där?!

Imorgon åker Anders till Oslo.

Nu ska jag nog dricka en kopp te, spela skitgubbe med Klara och vänta på att få gå och lägga mig. Jag sov oroligt i natt. i går kväll hittade jag en älgloppa på mig, och i natt har drömt att de kryper på mig...

I fredags var jag på BVC med L. Tanten tyckte att L var så fin och duktig. trots att han vägrade att göra hennes tester. Sprang bara ut och la sig i väntrummet... Och lekte med bilar... Sa inget. Hoppade inte. Ville inte klä av sig för vägning. Efter en stund sa hon att man kanske skulle kontakta en logoped. Och efter ytterligare en stund när hon hade fortsatt att hävda att han var duktig och fin, sa hon att man kunde kontakta barnpsykolog för bedömning om han var sen eller inte, eller jo det kunde man väl se, men om...Ja vadå? Hon sa inte vad hon syftade på. Inte när hon frågade om han behövde extra resurs på dagis heller. Eller när hon beslutade att börja med kontakt med läkaren, som kunde se en helhet av vår lilla L. Hon fortsatte hävde hur duktig han var, och att hon inte kunde se att han skelar eller är sne i huvudet... Varför? Det är fakta. Han skelar. Jag är inte ledsen för det. Han får hjälp. Men han är faktiskt inte lika sne längre. Men han är sen. Pratar inte meningar - säger bara enstaka ord, går och springer, men hoppar inte direkt mer än på studsmattan, där han har full koll. När vi väl hade gjort en provisorisk vägning, gick L ut i väntrummet och kom tillbaka näck. Vi gjorde en vägning till - 13 kg, och 96 cm. Lång och smal som alltid. När vi skulle åka, och gick ut i väntrummet hade han kissat på kläderna. Vi skulle åka ner till stan så han fick åka i flis och blöja. Vi fick köpa nya byxor. Klara tog hål i öronen utan att ens säga "aj".

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback