2/4; torsdag

Sitter med en attans liten drink (Anders köpte en present i Norge och jag ville prova)- en torsdag. Nyduschad - känner krampkänning i varenda muskel (ag går intein på detaljer). Vi har svedjebrukat - en id'e som jag slänger ur mig. Tänker att vi kanske kunde göra det någon dag, en annan dag. Anders nappar direkt och tuttar på. Antar att det är det jag gillar hos honom...
Vi har varit på öron med Liten. Ja, det är faktiskt så jag känner... Han är Liten. Han borde kännas större. Han borde gå att resonera med. Men det är en envägskommunikation, även om han snappar fler och fler ord. Vissa dagar känns det påfrestande, ledsamt, sorgligt - andra känns det inte alls. Idag har det känts både och. På öron gav testerna lite mer utslag idag. Han hör, men troligtvis inte helt. Eller förstår han inte? Men eftersom det har runnit så mycket ur framför allt högerörat, så kollade audinomen om en läkare hade tid, och vet ni? Det var kanske första gången sjukvården varit smidig. Vi fick direkt komma in till läkaren som opererade in rören, och hon konstaterade att han hade en massa gojs i örat, trumhinnan var svullen, och öroninflammation - och troligtvis gör det att han hör sämre. Ny koll om några veckor, och penicillin. Med förra penicillinkuren i färskt minne - så frågade jag hur man ska göra - om det "bara" är att spruta in medicinen och hålla igenom munnen tills han har svalt, och hon kunde bara hålla med. Det var bara det att Linus förvånade ikväll. Anders laddade med russin som han skulle få om han tog medicinen bra - och vi sprutade och han svalde, utan tvång - han ville till och med ha mer!
Annars har jag jobbat idag - trevliga lektioner. Och så fikade vi i solen när vi kom hem, innan gympan. Ett lydnadspass med S hann jag också med. Det är roligt att träna. Varje dag har jag tränat lydnad den här veckan. Igår körde jag ett uppletande - så duktig! Och på kvällen red jag - hoppning. Det gick så bra. Red en häst som jag aldrig ridit - och hoppade över en meter! Jag tackar Eric och Sandra som passade våra små! Ni är guld värda!
Skål och god natt. Nu laddar vi för sista jobbdagen innan påsklovet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback