5/4; cert!

Igår tävlade Stimma (tack till Anders och Annica att jag får köra den trevliga och goa hund!) och jag i Sölvesborg - vi kom fram en timme för tidigt, jag steg upp strax efter fyra och sex anlände jag till Sölvesborg. Men vad gör väl det. Solen sken. Jag njöt. Log. Hade en go känsla. Bra upptag. Och ända fram till femte apporten kändes det bra - där vimsade hon till det lite och jag var osäker på om vi var rätt, jag lyckades (trots mitt urusla lokalsinne) hitta tillbaka till plasten för femte apporten, och efter en stund var vi tillbaka på platsen so vi lämnat. Men nu var hon på spåret - det kändes. Säker. Tog de sista pinnarna och tian var klar! Tyvärr hittade vi inte sista föremålet på uppletandet - men det blev en åtta. På en stekhet plan gjorde vi en bra lydnad: 8,5 - 9 fritt följ (hon gick jättebra, men vi fick ett snett sättande), 8.5 - 9 inkallningen, 9 - 9 framförgående (bra sträckor, men lite sne ena hållet), 5 - 5 krypet (det kändes som om hon inte orkade, ville inte fortsätta och det fick bli dk), 8- 8,5 (hoppade bakåt), 10 -10 metallapport, 8 -8 tungen (dålig ingång), 10 -10 hoppet, 8 - 8 stegen - missade ett steg. I det stora hela gick det bra - vi gjorde det vi kan, ungefär. Uppletandet och stegen kunde varit bättre. Likaså krypet och fria följet. Men vi fick ihop 590,5 - och jag är så nöjd med vår insats. Jag känner att vi kan ännu bättre - och ändå blev det så bra! Och var så roligt! Jag skrev i veckan att det var roligt att träna, det är ännu roligare att tävla när det går bra!
Igår kväll var Hanna här - alltid så kul att träffa henne! Nu är K är hos en kompis. A spelar golf. Jag ska nog in till klubben senare och träna lydnad. Det är inte lika varmt idag. Jag har städat. Nu dricker jag kaffe och njuter av gårdagen. Njuter av dagen. Lov.Jag behöver lov - min kropp värker. Har ont i stort sett överallt, för ingenting. Lite ont i halsen. Ont i en fot (troligtvis ett ledband), ett svullet knä, stel i nacken, i veckan svullnade ett finger så jag inte kunde böja det, men sen gick det över. Kroppen är inte rikigt med mig - den säger nog ifrån - den behöver nog vila.

Kommentarer
Postat av: Carolina

Grattis! Vad härligt att det gick så bra. Jag både längtar och fruktar inför de tävlingar jag anmält till. Vill så gärna finna den härliga känslan men är samtidigt så rädd för att misslyckas.



Njut nu av påsklovet!! Kram!!

2009-04-05 @ 21:17:36
Postat av: Anonym

Och alltid så härligt att träffa er! Tack för en jättemysig grillkväll!!! Njut av lov och vila. I skåne skiner iaf solen! Puss & Kram

2009-04-08 @ 18:19:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback