18/8; tisdag

Imorgon är sommarlovet slut även för eleverna. Klara ska börja ettan! Lilla stollan! Nu sitter det många förväntansfulla barn hemma, nu sitter det många rädda barn hemma, nu sitter det barn hemma med tankar inför skoldagen imorgon. Jag hoppas att de får en bra dag - men jag vet att många inte kommer få det... Jag önskar att verkligheten hade varit annorlunda...
Idag jobbade jag, och så fick jag ett SMS om att de skulle rida klockan fem, och undrade om jag ville följa med. Jag blev såklart sugen, men fick inte tag på pappa, men ringde Lena, som ställde upp som barnvakt åt mina små älsklingar! Det var skönt att få komma ut en sväng. Sedan var det bara att gosa en stund med barnen och gå och lägga dem. Sedan tränade jag Stimma - hon gick riktigt bra idag!
Snart kommer Eric förbi, han ska byta bil - imorgon är det Daewoons tur att servas, och Eric - klippan eller kickan - har lovat att även fixa det! Anders följer med K till skolan, och jag åker och tar hand om andra skolbarn - min klass börjar nu nian! Kanske blir det första gången jag lyckas följa en klass från sjuan till nian?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback