24/8; måndag

En blogg som inte uppdateras är en dålig blogg, men tiden har inte räckt till... Jobb. Klaras lilla häst i fredags. Hon var så duktig - galopperade själv! Och så kom grannarna in och åt fredagstaccos. I lördags var det sök- och spårträning, uppletande och lydnad. Det kan gå bättre, men definitivt sämre! Och så var det bröllop - Helen och Ulf skulle vigas i Kronobergs slottsruin och vi skulle ta kort innan. Vi har ju alltid varit för tidiga - och därför har vi tränat på att komma lite sent, det är ju så tråkigt att alltid behöva vänta på alla andra... Men nu har det nog vänt. Nu är vi inte lika tidiga - och det blir nog värre att ända det? Vandringstrollen glömde vi hemma, mina skor kunde vi inte hitta (undra om Anne har dem?), Hiho skulle ha medicin (för just det - han ar hos veterinären i fredags eftersom han fått en varig knöl på benet. Hon kunde inte säga vad det är, och kanske måste den opereras, men vi fick börja med antibiotikakur.)... i hann ju såklart ändå. Och det blev en del riktigt fina kort på de fina människorna. En trevlig kväll, med go mat och skön stämning. Vi fick bo hos Ulle. Barnen var i Moheda. Och Eric och Sandra passade hundarna - men de stackarna möttes av en brunlackering - Kenzo hade inte klarat dagens träning och stress utan blev dålig i magen...
Igår körde jag ett par spår, och under liggtiden så sprang jag en runda. Stimma har inte varit klockren på upptagen, därför körde jag två korta spår. Ett gick bra, och det andra valde hon fel håll, men vände självmant - men på tävling kanske det hade varit utanför rutan? Jag körde ett lydnadspass oxå. Och så blev gräset klippt.
Idag har det varit jobb, och så hade Klaras foppatoffel gått sönder så jag skulle köpa nya - men kom hem med två vänsterfötter... Vi gick en runda med hundarna, körde ett uppletande - där Keno vann dagen till ära - och så stannande Anders hos pappa och fixade lite med en "ny" åkergräsklippare. Klara hade cyklat omkull och slagit sig i knät.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback