30/8; söndag

Tack Anders och Annica för att vi har fått bo hos er i helgen! Det är alltid lika trevligt att träffa er och era fina hundar, och höra om era upptåg.
Tack till farmor och farfar som har tagit hand om våra barn! De verkar trivas utmärkt hos er - Linus sa att han ville vara hos er imorgon, "inte dagis". För övrigt blev han glad för sitt Pippihus, och han valde en ny tröja till dagiströja ikväll. (Vi var på Ullared igår - och hittade en massa brahasaker t.ex. vinterkläder.
Tack till Helen och Ulf som har tagit hand om våra pojkhundar i helgen.
Vi har varit på bruksSM. Det var roligt att träffa gamla, och nya, bekantskaper. Det ar många vi kände! Förr blev jag så inspirerad och imponerad av hundarna. Det kan jag fortfarande bli - men mest är känslan av det "det kan vi med", lydnaden har jag sett förr. Jag är dock ödmjuk och imponerad av bedriften av att ta sig till SM - få ihop allt på en gång, och flera gånger! Väl på SM kan allt hända. Det inser jag. Det är inte många som gör sitt bästa race på SM... Men det är många som gör bra prestationer - och de som gör det flera gånger... det är respekt. De som går in och överträffar sig själ. De som håller för pressen när de går ut som ledare i sista momentet och håller!
Ikväll har jag städat, plockat i ordning, tvättat, kört ett pass lydnad med Stimma - det gick bra - och ett spår på åkern, med två pinnar och en spetsvinkel - det gick också bra. Anders har spelat innebandy. Nu har jag tagit en dusch, ätit ett knäckebröd och ska snart göra mig redo för sängen. Imorgon väntar jobb och ridning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback