20/12; söndag

Klara är hos Sandra och Eric och bakar. Jag och Linus har badat. Idag är en trött dag hos frun. Vet inte varför. Men luften har gått ur. Jag vänjer mig vid att vara ledig. Även om jag faktiskt inte är det ännu... Imorgon ska jag till jobbet och försöka reda ut en härva. Allt verkade löst. Men så vände det en gång till. Undra om man någonsin kan göra rätt? Undra om man alltid kan göra mer? Undra om det finns rättvisa? Undra hur mycket man kan begära av någon? Ska lärare vara tankeläsare?
I fredags hade vi i alla fall en trevlig kväll. Kollegorna och jag. Jag brukar tänka att jag har väldigt roliga och trevliga kollegor. Helt underbara! Ibland kan det kännas nog, ibland är man trött på att umgås med dem efter långa dagar på jobbet. Men när vi träffas vid andra tillfälle så har vi verkligen roligt! Jag bodde hos en kollega, jag skulle åkt till skåne och hjälpt en annan kollega att hämta hem en häst, men det blev strul med pållens kastrering, så det blev en tur på stan. Själv. Med snowboardbyxor och militärkängor. Fixade en del julklappar. Kvällen tillbringade vi hos Anne och Olof. Snön ligger kvar. Härligt vinterväder. Anders och K har åkt skridskor, skidor och pulka. Idag ville ju såklart pappa julhandla, så Linus och jag följde med. Det mesta var redan fixat, så vi fikade och tittade på möbler istället.
A och jag besökte specialpedagogen som ska hjälpa till på dagis i veckan. Och idag började Linus säga "Linus" istället för "gugga"!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback