27/2; fredag

Igår hämtade jag en glad och pigg Linus på dagis. Efter en fika, och en knapp timme senare, så kräks han. precis när farmor och farfar kommer in genomdörren för att vara barnvakter... Sedan kommer det mer kräk. K och jag åkte till gympan. Och under tiden kom Anders Reitmaier för att gå på konsert med oss. Vi åt mat. Och lämnade barnen med farmor och farfar och åkte på Freddie Wardlings konsert. Jag blir så imponerad av att han kan sjunga när han sitter, krum i ryggen - och dagen till ära hade halsfluss, tillsammans med de andra i bandet. Han har en skön röst, innerlig. Radioheads creep var väldigt bra - liksom många andra låtar.

Jag låg och trängdes med Linus i natt. Och i dag var han så törstig, men fick upp det de första gångerna. Men efter att ha sovit ett par timmar till mitt på dagen, så har han varit pigg.

Igår försvann i stort sett all snö, just nu trillar stora flingor... Vi har bakat Malins sockerkringlor (finns under "recept") - supergoda, och dessutom bra bak för bak med barnen! Me i kväll blir det pannacotta, supersmidigt med gelesocker! Och väldigt gott - ikväll blir det kaffesmak.

Pannacotta 2 port.
Ingredienser
1/2 dl Dansukker
Gelésocker Multi
2 dl grädde, valfri fetthalt

Smaksättning
1 tsk Dansukker Vaniljsocker eller 1 tsk Dansukker Vaniljsocker + 1 tsk Neskaffe eller 1/2 msk färsk, riven ingefära eller 1 msk juicekoncentrat

Blanda samman Gelésocker Multi, grädde och eventuell smaksättning i en kastrull och koka i 1/2 minut. Häll upp i portionsglas. Garnera gärna pannacottan med lite frukt, bär eller bärsås.

Jag skulle haft lönesamtal idag - men det får bli en annan gång.

Kommentarer
Postat av: Anders

Halloj



Tack till Fam Jhag för trevligt sällskap och god mat i går. Freddie W:s röst skickar fortfarande rysningar längs ryggraden:-) Vet inte om de starka partierna, där rösten var som en ångvält som rullade över en, eller de mjuka partierna, där rösten smekte som en sommarvind var bäst!



Hoppas att Linus hämtar sig... glöm inte att kolla in mina bilder:-) Även jag har "bloggat" på mitt sätt så klart -28



Kram på er, hälsa K att hon måste pussa Stimma vaaaarje kväll


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback