8/2; Zackes födelsedag

Grattis Zacke!

I fredags firade vi Anders tillsammans med Henke och Linda, margreta och Gunnar - smörgåstårta och pannacotta.

Igår tränade vi inte sök - men körde uppletande och lydnad innan vi åkte till simhallen med barnen. Linus fullkomligt älskar vatten!

Igår var det också melodifestivalpremiär hos Helen. 7 tjejer samlades och pratade om allt från fistlar och vårdcentralsval, till Freddie Wadling och Kaj Kindvall... En trevlig kväll. Tack Helen!

Om ett par veckor ska vi på Freddie.
 

Jag trodde han var yngre! och när han reste sig och spänstade ut, så höjde vi förvånat på ögonen, eftersom någon hade hört att han varken kunde gå eller stå...

Och när det gäller Kaj - så trodde jag för några årsedan att han var lite rund... Men han visade ju sig vara långt ifrån rund...





Det är rättså roligt hur man skapar sig bilder av någon eller något - som senare visar sig vara totalt fel...

Idag har A varit och K varit och tävlat sök i Karlsamn.  Det började emd en platsliggning där en hund reste sig och en annan, som inte blev provoserad av den första, valde att också resa sig och ge sig på den fösta. När han ägaren till den första hunden höll upp sin hund, så att den andra inte fick tag på den, valde den att gå fram till k, som bara reste sig stelt upp, viade sina gaddar lungt och fick den andra att komma av sig. Den andra hunden kommer bli utredd innan den får tävla igen. Lydnaden gick rikigt dåligt. Och vad det gäller den, så finns det säkert många bortförklaring - lite slaskigt, lite löpdoft på planen osv - men framför allt får vi nog skylla på för lite lite träning. De som inte har sett  K gå ett lydnadspass på träning eller för ett par år sedan på tävling  tror nog inte att han Kan. Men det Kan han. Han är Så duktig, men inte vid kommendering. Men så gjorde han ett supersök - 10mässigt, men som värderades till 9a. Anders var i alla fall supernöjd!

Klara har varit hos en kompis, Linus och jag tog en promenad till pappa och Marianne och drack förmiddagskaffe. I kväll har vi varit där på våffelfika. Och en liten cykeltur med Stimma har jag också hunnit med. Och ett lydnadspass, som gik bra - förutom ett litet skall på utgången på apporteringen. Kankse pga att jag fått upp farten på invägen genom hög förväntning?

E jobbvecka till  innan det är sportlov. Linus har fått operationstid på måndagen. Annars har vi väldigt lite planerat den veckan!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback