L piggare

Linus har varit rättså pigg idag, och om inget oförutsett händer, så blir det dagis för honom imorgon.
Jag har kört ett uppletande. Blev lite irriterad på Stimma, som startskallade, men för övrigt gick bra. Kenzo gick ett mycket bra uppletande. En promenad har vi hunnit med också, och i kväll fick jag ut Anders som körde ett litet lydnadspass. För stjärnor går det snabbt. Kenzo hade skött sig.
Nu tittar vi på TV, jobbar lite, dricker te och äter skorpa, stickar lite - kväll.
Go kväll.

Kommentarer
Postat av: Carolina

Hej gumman! Lästa om din jobbiga dag ett par dagar för sent och kom med en lite sen kommentar. Men vad skönt att det känns bättre nu i alla fall. Synd bara att man måste lägga energi på fel saker. När lär man sig? Kommer man någonsin lära sig att bli lite med som en gås där det bara rinner av en? Eller vill man verkligen det, vad blir man då för medmänniska?



Här hemma är det oxå sjukt. Barnen ligger i hög feber och jag är på väg att bli dålig igen känner jag. Hundträningen ligger jag därför lågt med den här veckan, energin får gå till annat. Men Molle har haft en liten infektion i kroppen så han kan med behöva lite vila. Han är bra på att vila sig i form (som Limpan kanske=). Kramkram, hoppas vi ses snart!

2009-02-05 @ 18:26:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback