21/7; tisdagskväll hemma

När jag gick i på sidan - tänkte jag att det är nog dags att lägga in bilder. Men det tar sån förfärlig tid - och nuförtiden funkar ju inte uppkopplingen riktigt heller. Set gick sönder i åskan - men så såg jag humpes kommentar och förstår att det verkligen är dags. Jag ska se vad jag kan göra åt det. Anders är ute och fiskar med Martin just nu. Jag "tittar" på "Morden..." samtidigt som jag surfar.
Igår åkte vi från Ekö - det var Margaretas födelsedag, och vi åkte direkt till Moheda för att fira hennes dag!
Idag har jag klippt gräs. Anders har varit en stund i stan. Betalat resan.
Merlin Beah resort Jag har bakat muffins - enligt Anders de godaste han har ätit. Kanske ni ska prova!? 50 g rumstempererat smör
1 1/2 dl socker
1 ägg
1 dl crème fraiche
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 1/2 tsk vaniljsocker
2-3 dl frysta hallon

Rör ihop smöret och sockret med elvisp i en bunke. Rör i ägget och crème fraichen. Blanda vetemjölet med bakpulvret och vaniljsockret och rör ner i smeten.
Fördela smeten i 16 muffinsformar i papper eller i en smord muffinsbricka för tolv muffins. Varva med hallonen.
Grädda i nedre delen av ugnen ca 12-15 min. Ugnstemperatur 175°C.

Sedan har Anna och Zacke varit här. Jag har kört ett spår i skogen utan att gå vilse. Jag körde uppletande oxå. Fört blev jag lite uppretad för det stod två ilar ivägen på den lilla skogsvägen. Men så såg jag att ett träd låg rakt över vägen. Ett tag funderade jag på om jag skulle våga gå ner till sjön, där de förmodligen befann sig, men jag bestämde mig för att jag var tvungen att våga. Och jag blev varken våldtagen eller mördad! Såväl uppletande som spåret gick superbra! Lydnadspasset som jag körd tidigare - var oxå väldigt bra! Det var bara inkallningen egentligen som inte gick så bra. Där la hon sig på ställandet. Jag fick ett SMS av A&A från Miss Mallorys om att de var lite ugna på att ta en kull till på henne - och säkert är det många i vår bekantskapskrets som blir sugna på en valp från henne när de träffar henne! Underbara hund! Rent egoistiskt skulle jag vilja tävla något år till - sedan skulle jag vilja ha en valp efter denna goa hund! Och vi kan inte ha fyra hundar... Imorgon blir det ett byte. Hiho och kenzo får komma hem, och S får flytta ett tag - till Linus stora förtret.
På tal om Linus så har vi haft projekt "sluta med blöja idag". Kalsonger på. Vi har bytt måååånga. Det gick ju rättså bra i början av sommaren, när det var varmt, och vi mest var ute, nu var det svårare. Ibland önska jag att det fanns en "supernany" att ringa och fråga hur man ska göra. När det gäller hundar finns det - och jag skulle kunna ge råd i nästan alla frågor - och kanske kan jag det när det gäller andras barn oxå, men med, framför allt, Linus är det svårare... Ja, jag - han lyckades i alla fall kissa en gång på toaletten precis innan läggdags.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback