24/7; fredag

Idag har jag ridit. Islandshäst. Mysigt. Ibland önskar jag att jag kunde ägna mig mer åt ridning. Och ibland är jag fullkomligt övertygad om att typ en gång i veckan är precis det som jag hinner med... Gulliga Sandra och Eric passade Limpan. Tack, tack, TACK! Anders spelade golf.
Sedan har jag klippt gräs igen. Och så fick jag ett getingstick på läppen - men det blev inte så farligt, lite bortdomnad, men helt okej. Däremot gör mina axlar rejält ont. Och det kan göra mig ledsen. Bekymrad. Ofta när jag har fått ont i en led så har det gått att operera. Möjligheten har i alla fall funnits. Men en axel har ju redan opererats - och den blev inte bra. Det var fösta operationen av sitt slag i växjö, och efteråt har det visat sig att det inte ger bra resultat. Mina axlar hoppar ju nämligen ut åt alla håll och kanter. Anders har spelat tennis i eftermiddag med Niklas. Sedan har vi ätit gott. Och det gjorde vi igår också - en sommarkålssallad, från SMP, som ni måste prova!
ett halvt huvud vitkål delad i grova bitar utan nerv
100 g sockerärtor
en knippe dill
2 scharlottenlökar
1 dl matlagningsyoghurt
saft från en citron
en halv vitlöksklyfta fint riven
salt och svartpeppar
Koka vitkålen i rejält saltat vatten i 20 s. Sockerärtor i i 10 s. Kyl direkt i kallt vatten. Blanda allt!
Igår bjöd vi Sandra och Eric på detta, vi hade en trevlig kväll. Klara sov över hos en annan Clara.
Det går bättre med Linus slutablöjaprojekt tror jag.
Nu kom vi precis in från en promenad med hundarna. Stimma bor just nu hos S och E.
Läser i Aftonbladet att Christian Olsson har gjort comeback - jag trodde faktiskt att han hade slutat. Jag läser om en blind bc som har en annan bc som ledsagare. Jag läser om mer regnkaos. Mer eller mindre sensationer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback