29/3; söndag

Nu är denna kroppen trött.

I fredags kväll var vi hos Helen och Ulf - fredagstaccos. Perfekt. Tack.

Igår stannade vi hemma från träningen - båda skulle tävla idag, och vi ville träffa våra barn lite innan helgen var slut. Och hinna lite hemma - dessutom är det inte så mycket man vill träna dagen innan tävlingen. Vi körde uppletande hemma. Lydnad. Fikade på trappan - minns gamla tider, tiden då mamma fanns, och vi satt på trappan innan vi ens hade flyttat in i huset på riktigt. Ingen familj har nog dörren så mycket öppen som oss, och ingen fikar nog lika mycket ute, när det är kallt som vi. Vi räfsade. Och pappa och A fixade röret i kökstaket.

Idag bar det av till Göinge/Broby tidigt - Linus, som alltid brukar sova bra, hade haft en orolig natt. Jag vet inte om det är örat som spökar. Dessutom ställde man om klockan i natt - och fick en timme mindre. Inom en mil hade jag sett de första rådjuren, en älg och kaniner. Sedan fortsatte det med fler älgar, tranor och många rådjur utmed vägen. Spåret var ett fältspår - och det är inte riktigt det vi har tränat mest och därmed inte det som S är bäst på. Jag vet inte om hon genade någonstans, men efter att ha , bokstavligen, mött (på 30 m håll) ett vildsvin och en spårmottagare i spåret, hade vi missat tre pinnar (det händer inte - S är riktigt säker på pinnarna, så min teori är att hon har genat någonstans). Vi hade 10x2 på upptaget. Och senare fick vi även 10or på uppletandet i en riktig brötig ruta, med mycket ris och vatten. Hon gick perfekt, och var snabbast av alla! Stege och platsen var det oxå full pott på. Lydnaden var ungefär som förväntat. Fria följet lite sämre (7,5/8), inkallningen lite bättre (9/9), framåsändandet var hon på gränsen till för lång och det blev ett sakta-dk, krypet fick jag inte riktigt flyt på, och skallet är svårt att få tyst på henne under tystnaden, hoppet 10x2. Så det blev bättre än förra gången. Certpoäng - trots tre pinnar bort.

Anders och Kenzo hade gjort bra ifrån sig - men fick dåligt betalt på söket, ett par skall men alla föremålen på uppletandet och en lydnad som har gett resultat - bättre mode och mindre ljud! Han fick cert - men poängen var sämre än S och min!

Barnen hade haft det bra hos morfar och Marianne - de hade varit på Leos lekland. Nu ikväll var inte L på sitt bästa humör - och inte jag heller, jag var trött. Han ville gå in till Anja, som hade gått hem för att äta och sova, vi skulle bada. Sedan kom K hem från Agnes, och då blev L lite gladare, och han fick i sig välling och kröp ner i sängen. A spelar innebandy.

Kommentarer
Postat av: Mia

Stort grattis till både dig och Anders. Duktiga vovvar och duktiga förare!

2009-03-31 @ 08:20:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback