31/3; tisdag

31 mars kommer alltid finnas inristat i mitt minne. Den dagen då det Lilla Livet konstaterades vara dött - då var det 2005.
Just nu kom Lena hit - hennes pappa sov och vakande inte när hon skulle lämna barnen där för att kunna åka på gympa med ett annat barn. Hon hade sin lilla med sig. På jobbet kryllar det av gravida - senast idag konfronterade jag en som jag har misstänkt ett tag, och visst var det så! Jag blir så glad i hela kroppen. Känner deras förväntan, deras spänning, deras lycka - minns.
Lyckades komma hem lite tidigare idag - det var bara en elev på elevens val pga prao och kärleksvecka. Gick en runda med hundarna. Vår. Hämtade barnen. Tränade lydnad - siktade framför allt in mig på framåtsändandet och skallet. Bakade en "Veronicas kladkaka", som vi får avnjuta senare i kväll. Nu är Linus inne hos grannen - han avgudar Anja. A jobbar i Norge.
Tack Mia för din kommentar! Vi jobbar på. Bryter ihop, komemr igen. Lyckas. Misslyckas. Gläds åt det lilla. Hoppas på det Stora. Nu mål i helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback