Avnjutit middag och gått prommis

Middagen som Anders gjorde var underbar. Lammstek kryddad med salt, pepar och vitlök, sås, morotspuré med smak av chili och ingefära samt Pommes Anna:
råskalade potatis, smör, vitlök, salt och peppar. Skiva potatise tunt och skölj hastigt. Klapa potatisen torr i papper. Smörj en ungsäker form och varva potatis (det ska se ut som prydligt taktegel) och rumsvarmt smör med vitlök, salta och peppra. Lägg några extra klickar smör med vitlök på toppen, och sätt in i ugnen, 225 grader i 40 minuter.

Sedan har vi gått en runda i regn. Nu väntar kaffet. Satt och funderade på morgondagens lektioner (ha även rättat nians matteprov) och kom på att jag skulle visa
detta inslaget från musikministeriet för mina åttor so läser om blodet och hjärtat nu.

Klara har varit hos en kompis, och sedan följde hon med morfar och Marianne till Ms barnbarn som fyller år.  Och just nu är Linus inne hos grannarna. Vi har kammat hundarna, städat lite, klippt klor och på TVn snurrar friidrottsEM. Ikväll har A innebandyträning, och jag och Linus får nog ta ett bubbelbad (badkaret håller just nu på att rengöras).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback