Min födelsedag!

Tack älskade familj och vänner för en trevlig dag och kväll. Så många SMS har plingat i min mobil så många tankar som har skickats och värmt mig idag! Och Anders hade skickat blomsterbud till jobbet - stora fina rosor, och så hade han fixat överaksningsmiddag åt mig. Margareta och Gunnar kom hit med god mat - och samtidigt kom pappa och mormor, och efter en liten stund kom Marianne, Tommy och Hanna med fina tulpaner, biobiljetter och supergod kaka! Tack snälla!
Jag har oxå hunnit jobba - mattelektion, och sedan friluftsdag. Jag smet hem lite tidigare och hann gå en runda med hundarna. Och i kväll tränade vi lite när A kom hem från Malmö (innan folket kom). På första försöket kom Keno till framåtsändandet! Sedan ta vi även till stegförflyttningar och vändningar - då tog vi det till en svårare nivå. Men nu är nog nästa "måste" att ta oss in till klubben... Hlet klart har det blivit en annan förväntan och han komemr snabbare in i rätt "mode"...

Nu kollas det hockey. Lakers, almtuna. Lakers vann igår, så nu står det 1-1 i matcher.

Jag har fortfarande svårt att andas till och från, hjärtat "skenar", hostar lite och det liksom "bränner" i bröstet. Annars är jag inte så jätteförkyld.

Återigen tack till er kära vänner som gjorde min dag till en dag att minnas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback