Söndag 17/5; tävling i Nässjö

Sitter och känner mig trött i kroppen. Tidig morgon. Som började med plats och stege - fullt på båda. Sedan åkte vi ut i skogen. Upptag 9,5 och 10. Fastnade på ett ställe så jag fick lossa linan. Spåret gick i fin terräng, men tankarna är många "är det inte för långt mellan pinnarna?, hoppas jag är i mål snart" - samtidigt som man hoppas att spåret ska vara långt så man hinner få alla pinnar, och när hon gick över en pinne (vilket det sedan visade sig att hon inte hade gjort - men jag plockade i alla fall upp den), då trodde jag att "idag är nog en dålig spårdag". Me hon jobbade på - intensiteten/farten minskade i det ganska varma skogen - och då ser hon lite "flummig" ut - men när vi kom i mål hade vi 8 små pinnar + slut - alltså var det en apport från förra året som jag hade plockat upp! 10, 10.

Sedan var det uppletande - fyra föremål på typ fem skick. 9,5 och 10.

Lydnaden började superbra med finfint fritt följ: 9,5 och 9. Men på inkallningen blir det fel. Missförstånd på ställandet och jag ger dk - hon lägger sig istället, och sedan går resten bra men det blir en femma. Framåtsändandet blir så bra! 10 och 8,5. Krypet var inte bra. Dk, hög i en vinkel. Hon känns trött. Men vi får femma. Syn - jag tycer att det har gått så mycket bättre på träning nu... Skalet är ju inte så bra - men idag skällde hon när hon skulle och var tyst när hon skulle - men hoppade ju såklart. Resten gick bra. Det blev 581, 5 och endast 0,25 från släpcert... Sista killen går in och gör 591,75. Vi blir i alla fall tvåa (även om just den detaljen är rättså oviktig), och i det stora hela känns det bra (vilken är en mycket viktigare detalj!).

A och barnen har varit på naturbruksgymnasiet och tittat på djur, och K har varit hos grannen på födelsedagskalas.

Imorgon ska på hörseundersökning igen - håll tummarna för att vi nu ska få reda på hur det egentligen står till med hans hörsel!

Ha en bra vecka. Tre dagars jobb. Sedan tävling och ledighet i fyra dagar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback