13/4; tisdag

En snabb uppdatering är nog på sin plats. Igår var jag med Linus hos öronläkaren. Han tittade i en förtvivlad linus öron. Vi fick hålla honom, hårt - en sköterska och jag. Han kommer ihåg alltför väl hur ont det gjorde när han hade öroninflammation. Läkaren pratade med en annan läkare. Jag påpekade återigen att han Alltid är snorig. Han kikade i näsan - han kunde tydligt se att han är väldigt snorig och kanske är det en polyp. Och läkaren fixade att vi fick komma och kolla hans hörsel direkt. Vilken flexibilitet! Jag var riktigt imponerad! Och jag imponerades av Linus som kunde följa instruktionen. Sitta med hörlurar och flytta kulor när han hörde pip. Det visade sig att han hös sämre på höger öra (där platsröret har trillat), men ändå hyfsat bra! Vi bestämde att avvakta ett tag till på operation eftersom han faktiskt hör ganska bra nu och att vätskan i örat hade blivit mindre - men om han fortsätter vara snorig (varför skulle han inte det?) så skulle man operera och då kontrollera eventuell polyp samt sätta in plaströr vid behov.
På kvällen hjälpte Anders mig med Stimma litegrann. Lite lydnad. Fokus på inkallningen. Och så tog Ulice och jag en promenad i det goa vårvädret!
Idag började dagen med en löparrunda med två hundar. Jobb. Hem - körde ett lydnadspass, och fortsatte till Linus gympa. Sista gången. Linus är så duktig. Härmas inte alls så mycket nu. Kommer med egna tankar - kan man gå baklänges på bommen? Jag la ett litet spår till Stimma, ett upptag med slut. Hon bakspårade. Jag gjorde ett nytt upptag längre fram på spåret - klockrent framspår... Nu sover barnen. Anders spelar badminton. Jag slappar i soffan. Imorgon väntar inspirationsdag för hemsidan - jag och Kjell ska gå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback