25/4; söndag

Jag sitter i vårt älskade uterum, njuter av värmen och av helg utan en massa måste och så mycket inplanerat. Dricker kaffe och äter farmors kaka. Linus är med bästa Eric och Sandra - de firar hans födelsedag De skulle till simhallen, men jag vet inte om de kom dit, Linus blev skeptisk och sa "mamma jag vill bada hemma, det är mycket vatten där, fattar du?!".
Igår njöt jag av att vara med goa hundmänniskor i skogen, jag la spår (som gick kanon) och sedan körde vi lydnad på klubben. Idag har jag oxå varit i skogen, la ett spår. Påsläppen har gått mycket bra i helgen. Och så sprang jag en runda. Och körde ett lydnadspass. Sedan har jag städat och kammat hundar. Pappan och barnen var och tittade på fåglar med Henke och Tova. Tova stannade här sedan, men har åkt hem nu. Anders spelar golf.
I fredags var jag i stallet (jag ringde dem i torsdags och de tyckte att jag kunde komma ut på fredagen för det skulle komma kunder och Malin skulle åka ut så jag följde med henne). Jag fick en olustig känsla när jag hade varit där. Helt ignorerad av mannen i huset/stallet. Och jag har funderat på hur jag ska gå vidare, om jag ska gå vidare. Men jag vill veta hur de tänker. Jag vill inte truga. Men bestämde mig för att skicka ett mail och fråga. Vill de att jag tex sätter igång Filippa som vi sa förra veckan? Vi får se om/när de svarar. Det var så bra i höstats - något hände när jag var i Thailand. Jag vill att det ska vara som det var. Att det ska kännas bra - annars kan det kvitta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback