27/4; tisdag

Idag var jag med K i skolan. Så fint. Tog i hand när de gick in, satte sig i en ring på golvet. Pratade om dagen. Sedan satte de sig i grupper och läste läxa för varandra, och skrev omdömen om de andra, och efter det var det pysseldags innan fruktstund och idrott.
Sedan var det dags för mig att åka till jobbet. En elev blev hämtad av polisen för förhör. De fick brotta ned honom på marken eftersom han försökte ta sig därifrån, och förde sedan bort honom med handfängsel. Jag blev illa berörd. Jag vill så gärna att det ska gå bra för mina elever. Men kanske är det just detta som räddar honom? Jag känner med hans föräldrar. Och undrar hur han och de har det just nu. Hur hanterar man det? Hur känns det i mammahjärtat?
Jag fick förresten inget svar på mitt mail. Så idag skickade jag ett SMS, som jag inte heller fick svar på. Men när Malin ringde och sa att vi tänkte åka dit, såsa de att det var okej, och efter en stund fick jag ett SMS att det var ok. Så ikväll har vi longerat pigga hästar. Och så har jag kört ett pass lydnad med Stimma. Nu rör jag mig inte ur fläcken - jo förresten snart till sängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback