29/7; torsdag

Vi har haft så fina dagar med bästa Ovessonarna. I Tingsryd av alla ställen. Eller utanför. I en liten stuga. Vid Mien. Vad sommarSverige är fint! Oväntat. Mitt ute i skogen. En fin sjö. Klart vatten. Sandstränder. Vi har njutit. Tack snälla!
En läkare ringde och bad oss komma med Linus till Öron på onsdagen. De hade hittat E. colibakterier i örat. Vi fortsätter med dropparna i örat. Om det inte har slutat rinna på måndag, får de plocka bort röret.
Jag red en runda i går oxå. Philippa är verkligen inte charmig att rida nu. Och det är inte lika kul när man är själv när hon stökar.
Idag har vi slängt sopor och hämtat tvättmaskin i Moheda. Sedan har jag varit på klubben och kör ett lydnadspass och köpt sovsäck - det är fotbollsläger i helgen. Och så ska A och jag till Frida och Peder på kalajs imorgon! På söndag är det spårtävling. IOch på måndag är Anders semester slut. Men vilken semester vi har haft! Sol. Bad. Ledighet. BaraVa! Älskar det! Älskar min fina familj. Mina vänner som har förgyllt våra dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback