8/6; tisdag

Ett cert, en skada, ett nollat kryp, 250 betyg senare, ett besök hos ortopedteknikern senare - ska jag försöka sammanfatta de senaste dagarna.
Det har varit mycket hund - spårtävlingar två dagar i rad i helgen och mycket jobb med många betyg som har satts de senaste dagarna. Tävlingarna gick bra - om man bortser från lydnaden. Hon gjorde bra upptag, bra spår (fullt båda dagarna) och bra uppletande - men båda dagarna var lydnaden sämre. Söndagen nollade vi krypet - annars hade vi höjt vårt snitt... Och nu är det kört att höja det - vi har en tävling kvar, eller skulle haft, men idag började hon löpa. är inte alltför besviken. Vi har haft roliga och bra tävlingar även om inte allt har stämt. Hon är super på specialen, men i helgen kände jag att hon inte var som vanligt - jag trodde löp var på väg, det var varmt och vi har tävlat mycket - inget av det brukar i sig vara en faktor som "drar ner" henne, men kanske var det så att faktorerna tillsammans fick henne att gå ner sig. Hon kändes inte helt pigg. På lördagen räckte våra poäng för ett cert och förstaplacering, och på söndagen kom vi trea. Jag är så nöjd med våra prestationer i vår - även om jag Vet att Vi Kan mer!
Igår satte jag 250 betyg. Tänk vad mycket jag har i min hand. Ett självförtroende, självkänsla, en karriär... men egentligen är det allt innan som gör vad det blir.
Idag har vi varit på universitetet och avslutat projektet med ny teknik i NO - där vi har kontrollerat vattenkvalitén i 4 parametrar med bland annat mobiltelefoner.
Och igår var jag också på ortopedtekniken igen för mitt specialsydda axelskydd. Min axel var den sämsta han ahde sett. Men inget av de två skydden som jag provade funkade (båda två började skratta när jag provade, för vi insåg snabbt att det inte skulle kunna funka). Och han trodde att det vars vårt att få ett att funka, i så fall skulle man få göra ett hårt, och då är frågan om jag skulle använda det - och det är ju inte ens en fråga... det skulle jag inte... meningen och behovet är ju som störst när jag sover. Axeln hoppar ca 10 gånger per natt - vilket inte ger en bra nattsömn, men jag har ju vant mig och vänder mig alltmer sällan åt det hållet. Vilket å andra sidan inte heller är bra... "Kom tillbaka om det blir sämre", men han förstod oxå att det faktiskt inte kunde bli mycket sämre...Han skulle ha mig i sina tankar och fundera vidare...
Ikväll har jag varit i sökskogen. Keno ska köra domarexaminationen på lördag - och jag ville testa någon gång innan. Det gick inte alltför bra, men okej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback