9/5; söndag

Söndagsuppdateringen, som vanligt... Veckorna går fort. Jag har ridit en del. I torsdags till exempel så var vi ute med pållarna, "praktikanten" fick välja och valde Filippa, som ska anses som den "stabila". Det resulterade i en stegring - där praktikanten åker av bakåt, men lyckas ställa sig på fötter, och Filippa välte inte runt, och vi kunde fortsätta vår tur.
Ett första besök på barnhab, har Anders och jag hunnit med. Det var trevlig personal vi mötte. Det vill bli bra. Det känns bra.
En massa jobb. Och till och med igår var jag på jobbet. Vi har besök från en massa länder och gick en promenad genom olika biotoper. Åt mat. Och i fredags var det jobbfest.
I går var det även dags för Klaras första fotbollsmatcher. I ösregn. De var duktiga, men förlorade alla matcher.
Och idag har S och jag tävlat i
Rödeby (skrolla neråt så ser du oss på pallen). Bra upptag. Alla pinnar. 10a på uppletandet. Men idag var lydnaden inte så perfekt. Även om det var fullt acceptabelt, och stundtals mycket bra. 590,25. Cert. Och kolla in här (du får skrolla långt - men därnånstans finns vi!)!
Och ikväll var det cirkus, inte min favoritsysselsättning, men dagis bjöd och vi slapp i alla fall elefanter och andra vilda djur som inte hör hemma på cirkus. Men det var en massa clowner...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback