24/11; onsdag

Ibland, inte ofta, inte alls ofta - skulle jag vilja på bo på femte våningen. Idag är en sån dag. Eller åtminstone en sån natt. Natten som gick vaknade jag nämligen att en bil körde upp till vår lada. Jag såg den och vi kunde tydligt se spåren i snön. Vad den gjorde där vet jag inte, och jag vet inte om och när den kommer tillbaka. Men i huvudet och min dröm är det inget roligt som händer. Pappa och farmor har erbjudit sig att sova här. Anders är ju nämligen i Köpenhamn. Men jag vet inte. Han är ju där nästan varje vecka. Jag måste våga. Kanske inte i natt... Men jag tror jag tar mig igenom denna natten. Men skraj kommer jag nog att vara... Andas. Lita på mina vakthundar - som dock inte vaknade i natt.
Idag har det varit studiedag, om de nya kursplanerna. Men det bästa var det sista på dagen när vi utbytte lite kemilabbar. Mer sånt åt folket! Man fastnar lätt i gamla hjulspår...

Kommentarer
Postat av: Mia

Tur du har vovvarna. Ta hand om er! Kram

2010-11-25 @ 12:21:16
Postat av: Jenny

Inte för att oroa dig mer utan bara för att ni ska vara vaksamma; Sandströms och Jimmy rörmokare hade inbrott natten till måndag. De gick visst in i Sandströms ena uthus och i Jimmys firmabil.

Ta hand om dej och de dina!

Kram Jenny

2010-11-25 @ 14:44:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback