28/11; söndag

Igår var vi med alla när Klara red. Det var kallt. Klara frös. Men det gick bra. Tills hästen blev rädd och Klara blev ännu räddare och föll av hästen. Jag blev nog ännu räddare. När jag hörde henne skrika och ha väldigt ont i sitt knä skar det i bröstet. Inget får hända min fina tjej. Kajsas häst blev rädd när Klara trillade av - så Kajsa föll oxå av... Klaras knä svullnade och blev blått. Vi blev rådda att åka och kolla upp det. Det kändes dock som om det lugnade sig lite och vi bestämde oss för att åka hem först i alla fall. Visst hade hon ont. Men hon kunde gå på det och även i trappor. Han kunde böja och sträcka. Vi avvaktade. Vid lunchtid kom Eric, Sandra och Elin. Och på kvällen åkte vi till Anne och Olof. Där fanns även Fidde och Jesper med familjer. Det var kul att träffa dem alla!
Det har snöat ännu mer i går kväll, i natt och idag.
I natt snurrade min tankar och jag vakande och kunde inte somna. Jag tittade på en film och en dokumentär. När jag precis hade träffat John igen - så kom Linus och strax därefter Klara som behövde kräka. Tredje helgen i rad som ett barn kräker. Fjärde veckan i rad... En kräk. Inget mer. Piggelin idag.
Jag åkte in till Samarkand idag - handlade några julklappar och ny ridhjälm till K. Försökte även hitta varma vantar och stövlar åt henne som hon kan ha när hon rider - men det lyckades jag inte med. Sedan åkte vi pulka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback