5/9; söndag

Tävlingsdag i Nässjö. Jag väljer att tänka Om. Om inte Stimma hade vänt från sitt framspår, och valt bakspår. Om inte vi bara hade hittat två föremål... Då hade vi haft 100p mer... och dagen hade slutat annorlunda. Jag väljer att höra vad de säger. Att lydnaden såg väldigt trevlig ut, att hon var så glad. Hon gjorde alla momenten. Det kändes inte superbra. Men det såg Trevligt Ut.
Anders har spelat golf. Och Om inte båda vi hade varit på varsitt håll och farmor och farfar hade passat barnen - hade inte alla fönster blivit putsade och gräsmattan trimmad. (Det gick bra för A på golfen.)
Annars har det varit fullt upp i veckan. Jobb - en kille blev väldigt arg på mig och skrev några väl valda ord, men när han hade lugnat sig dagen efter var det en helt annan kille. Jag vet att han har problem, men det är aldrig roligt, eller bra, att få en sådan urladdning. Det har varit föräldramöte. Och välkomstfest för sjuorna. Och så har vi firat vår 40åriga Jenny. Grattis. Ett par ridturer har jag oxå hunnit med. Men imorgon är jag ledig - eller nästan. Först ska Linus och jag och bada. Och en runda till hästen. Sedan komemr farfar och jag åker och har några samtal på jobbet. Klara ska spela tennis. Och Anders är i Köpenhamn måndag till onsdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback