Äppel, päppel, piron paron...

Ingredienser

4 port

4-6 äpplen
2 ägg
3/4 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 dl Arla Köket® crème fraiche
2 1/2 dl vaniljsås

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader. Kärna ur och klyfta äpplena. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Vispa ägg, socker och vaniljsocker pösigt. Vispa i crème fraiche. Häll smeten över äpplena. Grädda i mitten av ugnen 25-30 min. Vispa vaniljsåsen lätt och servera den till.


Jag är hemma efter att ha jobbat. Det är härligt väder. Ska nog ta en ridtur när A kommer hem. På torsdag nästa vecka åker jag och fyra andra lärare, samt 16 elever till Spanien. I helgen väntar tävling på söndag. Annars är det nog en "vanlig" helg, med ridning för Klara och återhämting med tillhörande städning, gräsklippning, god mat och tvätting som gäller. Inga större planer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback