1/4; fredag

Klara hämtas just nu hem från Bowlingkalas. Jag har landat i sängen - inte bara för att jag är dränerad på energi och trött i varenda led (vilket Anders oxå har känt av och han fick till och med lite feber) - utan för att vi faktiskt har fått ett nytt golv idag i vardagsrummet. Samtliga möbler står därför i köket och hallen - golvet blev jättefint, men det är kaos i resten av huset...
Nu är jag i v. 35: "...Ditt totala fundusmått är nu ungefär 31-35 centimeter. Du har ökat minst elva till tretton kilo. Så här långt in i graviditeten brukar ledbanden och musklerna i korsryggen mjukas upp. Detta kan göra att du får ont i ryggen. Om värken är besvärande bör du prata med din barnmorska. Många känner sig lättirriterade nu. Bebisen trycker på överallt. Det är svårt att andas, sitta, stå och sova. Prata mycket med din partner så han eller hon förstår vad du går igenom..." Jag kan inte säga att jag känner mig så tung, men visst är jag lite otymplig. Och ingen ställning känns skön. Jobbslutet närmar sig. Två veckor till påsklovet, sedan ska jag försöka riva av lite utvecklingssamtal veckan efter lovet innan jag går hem. Det har varit lite stökiga dagar på jobbet - igår var det olika gäng som drog omkring, bråkade och gruffade.
Linus har fått sina glasögon. Han blev fin, och stolt och det verkar som om han ser bättre och är tillfreds! Vi var på öron oxå. Han hör något sämre på det örat som han inte har rör i, och något under vad man "bör" göra, men inget alarmerande. Så nu ska vi prova att blåsa ballong med näsan och se om det blir någon förbättring.
Trevlig helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback