31/8; onsdag

Nu tar jag en kopp mickrad kaffe till - och hoppas att humöret blir lite soligare. För trots att solen faktiskt skiner lite idag, och mina fina pojkar är hemma, och jag vet att dammsugaren kommer hem idag och jag troligtvis ska rida ikväll - så känner jag mig inte på topp. Lotta snurrar på DVD:n, men Linus tittar inte, han leker med sina gubbar, Sigge har somnat i babysittern, jag har klippt klorna på hundarna, lagt in tvätt och plockat undan frukosten. Linus är snorig. Jag är trött på att höra mig "akta lillebror", "försiktigt med hans huvud", "nu sover han - låt han sova", "du får gärna leka - men inte så högt" - han är försiktig, han försöker akta, han tycker så mycket om sin lillebror - och det blir ju inte bättre för att jag tjatar... Så sluta! Dagen har bara börjat.
Igår var farfar här och passade Sigge när jag tog en ridtur på förmiddagen - tack farfar. Enligt rapport hade det gått bra! Mia kom förbi på kvällen - det var så kul att träffa henne.
En konversation från Linus nyss: "varför måste blommorna ha vatten?", "Så att de inte dör... Så att de inte vissnar." svarar jag. "Som mormor gjorde en gång?!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback