Anders födelsedag; söndag

Det börjar likna vårkänslor. jag tog en promenad med hundarna när barnen och Anders spelade tennis. Solen tittade fram. Och så tränade jag på is- och snöfri mark vid kyrkan - premiär för 2011. Och det kunde börjat sämre! Stimma var duktig! Sedan kammade jag Hiho - ett stort lass lossande. Det är verkligen inte min favoritsyssla, och inte Hihos heller. Hiho har för övrigt blivit gammal sista veckorna. Det känns som om han knappt hör längre. men han är fortfarande pigg och glad. Och det känns viktigt. Han har inga problem med att hålla sig ren.
Klara och Anders invigde sjöisen innan det var dags för födelsedagsmat i Moheda. Min älskade Anders fyller år idag! Pappa, Marianne och mormor var med. Nu sitter jag och är tokmätt, jag har fixat tvätten och resten av familjen är ute i den beckmörka kvällen på isen och åker skridskor och mitt hjärta befinner sig någonstans i halsgropen - det är svårt att känna sig lugn när de är därute. Men just nu är jag inte i skick att gå ut - min rygg värker förfärligt. Besöken hos kiropraktorn hjälper inte nämnvärt. Värst är smärtan mellan skuldrorna som även påverkar andningen och gör även ont när jag sitter och ligger. "Svanskotevärken" och den mellan benen liksom känns mest när jag går. Nä, jag känner mig inte som någon rolig mamma just nu, eller någon rolig fru - det är mycket suck och stön...
Igår var Klara och jag i stallet på förmiddagen - Klara har blivit så duktig och galopperar varv efter varv alldeles själv! Och sedan var Anders och jag i stan för att titta på golv och shopa lite. På kvällen var fina Lina med familj här. Vi åt, pratade , spelade lite spel och kikade lite på melodifestivalen. Nu hör jag välbekanta röster och blir lugn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback