22/1; lördag

Klara var så duktig på ridningen idag! Hon galopperade själv och hoppade en bana!
I eftermiddag har Klara åkt skidor med an annan Clara, och nu följde båda barnen med dem hem en stund. I kväll ska vi fira mormor. Anders jobbar lite. Jag vilar lite - både under fredagskvällen och lite idag har sammandragningarna duggat tätt - mer igår än idag, och jag gör allt vad jag kan för att begränsa mig, vila - vill ju kunna fortsätta jobba och aktivera mig. Samtidigt som jag försöker lyssna på min kropp och är rädd om vår bebbe. Idag är det ju hyfsat enkelt när det är Vinterstudion på TV och barnen är iväg. Det blir ju inte bättre av att hostan, som åter har kommit in i mitt liv, verkar framkalla dem... En annan gravidåkomma(?) som drabbade mig nyss var när jag hällde upp kaffe och handen(!) fick kramp och kaffet hälldes utanför...
Vi fortsätter med bebberiet... Linda och Niklas fick en pojke i veckan - grattis! Jag längtar till jag får träffa er och den lille!
Idag när vi gick vår lilla runda, stannade och pratade vi med en tjej som bor precis vid skogen och som hade råkat ut för den skogstokige skogsägaren... De hade blivit polisanmälda (och polisen hade varit där...) för att deras hundar (utan bevis) hade fällt ett rådjur och skadat det, så han fick skjuta det. Och han hade skällt på dem i skogen.
Och så har Jag blivit fast i ett spel - Angry birds. Tack Eric...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback