6/1; torsdag

Ska man behöva jobba när man är så bra på att vara ledig? Mina dagar går... Men imorgon kallar plikten, medan resten av familjen får fortsätta sova. Anders tar en pappadag. Men kanske är det bra att komma tillbaka till jobbet - ju mindre jag har att göra, desto tröttare känner jag mig. Igår var jag hos en kiropraktor - idag har jag nog ändå ondare i ryggen... Men det är ju inte så ovanligt. Står där framför honom, i min vita valrosskostym, får blunda och funderar över vilket märkligt jobb han har... Kramar en nästan naken okänd kvinna för att få loss spänningar. Och visst knakar det - han säger att det knakar ovanligt mycket, kanske för att jag är så överrörlig, och då kanske det åker tillbaka snabbare oxå?
Igår kväll var vi hos Linda och Niklas, spelade Wii och åt gott. Idag skulle vi åkt slalom, men det har snöat på tvären. Så nu har Anders lånat grannens snöslunga. Ikväll ska vi till grannarna. Och imorgon... ja det är ju en annan dag.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh, hoppas att det blir bättre i kroppen och det är nog som du säger att det är bra att ha lite att göra om inte för annat så kanske du inte hinner tänka på det. Ibland önskar jag att jag inte hade varit så förbaskat "underrörlig" ska jag säga dej...Kramkram

2011-01-06 @ 17:34:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback