4/5; fredag

Mot nya äventyr - nya utmaningar. En ny värld. Tidigt imorgon åker jag till Hökensås för att rida 5 mil. Distansritt. Just nu oroar jag mig inte för själva ritten - just nu är en odefinierbar licens (åtminstone för tävlingsledningen) ett större problem. Något jag kan haka upp mig på. Något som kan ge mig känslan av att inte ha kontroll.
Varje helg i typ 20 år, åkte jag land och rike runt och tävlade med mina hundar. Tjipp, Boggie, Hiho, Kenzo, Stimma... Agility, lydnad, rapport, spår, sök... Jag kunde tävlingsformerna utan och innan. Jag visste allt om anmälan, vaccinationer, transporter, träning inför en tävling - och det jag inte visste var jag inte så orolig för. jag kunde luta mig tillbaka på erfarenhet...
Nu är det nytt. Jag kan ingenting. Jag skärper upp mig. Jag får lita på andra. På att andra vet. Och jag har andra som vet; Yvonne, Kim, Ia, Anne, Esther... Jag tror att det är bra att utmana sig själv. Lära sig nya saker... Men just nu är det en sån där skräckblandad förtjusning i kroppen. Imorgon är jag en erfarenhet rikare - oavsett hur det har gått!

Kommentarer
Postat av: Veronica

Lycka till Lisa!!!! Jag tror att det har gått alldeles strålande!

2012-05-05 @ 08:36:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback