30/10; söndag

Det lurar under ytan. Sipprar fram i stress. I motgång. Mitt dåliga humör.
Igår red jag en fin tur på blyte. Allt enligt min kvinnliga list. Trav på utgång och mindre på väg hem - det är så lätt att han faller in i galopp då.
Och så hade vi läst att det var 20% på stadium - vinterkläder behövde inhandlas. Jag drog iväg. Trots att det hade lovats att baka till stundande ystning. Anders skulle på innebandymatch. Vi lyckades shoppa, och nästan grädda färdigt pajarna innan vi åkte.

Anders och klara skulle på innabandycup idag. Man ställde tillbaka klockan och tjänade en timma - det borde man göra oftare... jag hann bädda rent i sängarna, dammsuga, tvätta, plocka i diskmaskinen innan det var dags för Sigges hockey.

Handlade lite. Städade lire till. Lagade mat. Och sen kom farmor och farfar och skulle räfsa. Jag skulle få loss traktorn. Men hittade inte nyckeln. Rådfrågade Anders.

Provade några nycklar.... " det skulle vara en an nycklarna", men hittade inte rätt. Irriterad... då kommer Anders på att han hade lagt nyckeln på ett "bättre" ställe... får liss traktorn. Men den går inte att köra framåt. Irritationen växer... Tänker att det nog inte är meningen med traktor och ställer tillbaka den, och låser fast den igen. Då säger Anders att det finns en spak... som han nog har lossat... testar igen. Det funkar! Iväg. Ett varv. Två. Sen är det soppatorsk. Åtgärdar. Och sen är jag nöjdare. En stunds meditation. Höstsol. Gillar hösten. Men önskar att det inte var så mörkt. Så tidigt.

Ikväll blir det träning. Behöver nog det. Behöver få ut lite frustration. Irritation. Vi har höstlov, med allt det innebär...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback