29/8; lördag

Jag vaknade av att jag hade svårt att vända mig - inget ovanligt i sig, ryggen säger ofta till. 
Jag red en liten runda - det gjorde lite ont. Fixade i stallet - det gjorde oxå lite ont. Inget ovanligt i sig... Men Blyte kändes fin idag - så jag red lite på mitt lyckorus. 
Kom hem till klara - och berättade, lite förvånat, som alltid, att jag hade ont i ryggen. Det konstiga är att jag är förvånad. Det är ju inget ovanligt. Men jag tror liksom alltid att jag ska vakna och inte ha ont... 
Vi åkte till stan - lämnade Sigge på hockey. Fixade ett par presenter. Ryggen "låste" sig ett par gånger - och jag skriker rakt ut. Förvånad över den plötsliga smärtan. Inget, egentligen, ovanligt... Vi åkte på Linus fotbollsmatch. 
Var ut ett kylskåp. 
Lunchen bestod i äggmackor - idag var det lag-sm,planen var att jag skulle rida där. Men planen ändrades av olika anledningar. Och just idag är jag nästan tacksam att jag åt mina äggmackor i uterummet och inte på hästtävling... Hur skulle det gått? Det hade gått. Det hade huvudet sett till... men till vilket pris? 
(null)
Ikväll blev det egengjorda hamburgare och hembakta bröd, tryffelaioli, picklad rödlök... och en - eller två - magnifika regnbågar.  (null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback