jag & hundbad

jag &hundbad

Igår när jag satt och laddade upp bilder och skrev - la tjänsten ner, nu får jag fortsätta...

Ibland undrar jag varför jag tävlar med hundarna - jag vet varför jag tränar, det är ju för att tävla, få visa Att vi kan... Men när han skällde dåligt på sista figgen - blev jag rädd... Är allt förstört nu. Kommer han alltid att skälla så här dåligt (trots att han Aldrig har gjort det förr...)? När han bara hittar två föremål av fyra på uppletande - tror jag att det Alltid kommer att vara så... Ett misslyckande blir permanent... i alla fall i huvudet och ialla fall när det sker på tävling... Jag är glad att vi lyckades samla oss och köra ett bra lydnadsprogram. Och han var ju duktig - vi fick bra betyg och poäng totalt - trots våra missar. Men vi kan ju mer! Jag har höga krav på oss - men egentligen inte orimliga - vi Är duktiga! Men det är mycket som ska klaffa samtidigt! Och drömmen finns där - att vi ska lyckas, med allt, samtidigt! Och då Måste man ut och tävla - lära sig av sina misstag, våga, chansa och våga igen!

En som var duktig - riktigt duktig i lördags - var vår älskade lille Linus. Eftersom både Anders och jag skulle tävla så var jag lite orolig för hur det skulle funka, men Linus sov, och så var han lite vaken och låg på ett liggunderlag, och så fick han lit mat innan han somnade igen, och vaknade och låg under bar himmel på ett liggunderlag och var nöjd, och så lite mat igen... Så nöjd, så duktig! Dessutom gjorde Hiho en kort men intensiv comeback på tävlingsbanan, med två blindningar så blev dagen otroligt kort! Han som har varit Så duktig när vi har tränat sista halvåret, var inte sig lik... En träningskompis däremot lyckades destu bättre - cert och 623 poäng! Inte illa när uppletandet inte var toppen!

Klara var hemma hos mormor och de hade haft en intensiv dag med start i Linneparken innan åtta och fortsatt till Strandbjörket, citygross osv...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback