10/4

Idag kom solen tillbaka även om det regnade på morgonen. Linus och jag var en runda på jobbet och kollade lite labbar och pratade med lite folk, innan vi åkte hem och väntade på att hämta Klara. Sedan gick vi en runda och var ute hela eftermiddagen - jag tränade bland annat Kenzo, och klara lekte med Annie. Efter maten kom Anne och Olof en liten runda och fikade. Nu har Anders åkt iväg för att träna med Kenzo och jag ska lägga barnen.

Kram

Kommentarer
Postat av: Kajsa-Lisa

Hej Lisa. Jag vet inte om du kommer i håg mig men jag kallade mig Caixa på aff ankomstgrupp när vi väntade våra ettåringar. Jag har precis fått reda på att jag är gravid igen och var inne på aff på första gången på välidgt länge. Jag såg ett gammalt inlägg i min gästbok från dig och hittade hit. Jag är så ledsen för din förlust. Jag hoppas att du mår okej. Kramar Kajsa-Lisa.

Postat av: Kajsa-Lisa

Hej Lisa. Jag vet inte om du kommer i håg mig men jag kallade mig Caixa på aff ankomstgrupp när vi väntade våra ettåringar. Jag har precis fått reda på att jag är gravid igen och var inne på aff för första gången på välidgt länge. Jag såg ett gammalt inlägg i min gästbok från dig och hittade hit. Jag är så ledsen för din förlust. Jag hoppas att du mår okej. Kramar Kajsa-Lisa.

2007-04-10 @ 20:31:16
URL: http://viktorochlukas.blogg.se
Postat av: Lisa

Hej! Visst kommer jag ihåg dig! Grattis! Bor du i Sverige nu? Mitt liv går väldigt mycket upp och ner - men jag hoppas att du mår bra! Kram

2007-04-11 @ 08:56:59
URL: http://flisas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback