26/4

Jag känner mig trött - lilleman sov dåligt i natt, eller åtminstone lät i sömnen så att hans mamma inte kunde sova så bra. Jag red i går kväll, det gick bra. Det är ju så roligt! Och i går var Linda, Emilia och Alexander här - så kul!

Idag var Klara hemma från dagis - hon ska vara hemma till torsdag nästa vecka pga att det är lite helgdagar nästa vecka och då tänkte jag att hon lika gärna kunde stanna hemma från alla magsjukor som härjar på dagis - kanske kan man slippa?

I kväll spelar Anders golf. Och jag har känt mig lite låg (Klara undrade varför jag satt så, "vadå" "ja så med munnen - som ett streck?!") - saknar mamma otroligt mycket, det känns så onödigt, så jobbigt, så fel! Framför allt när jag känner mig ensam, och låst. Vill kunna komma ut en liten stund, andas. Men Linus är rättså kinkig just nu (vilket han verkligen inte brukar vara - tänder? förkylning? frustrerad?), och då blir livet ännu lite jobbigare när man själv inte är på humör... Och ibland undrar jag om vår lille kille inte skulle börja gå snart... Och jag vet att man inte ska jämföra... Men ibland kan jag inte låta bli att undra om det beror på hans sneda nacke och/eller skelningen. Han har gått utmed saker sedan i augusti och han Kan stå utan att hålla sig - men han verkar feg, och så går det ju fort att krypa... Storasyster Klara gick när hon var 9-10 månader och både Anders och jag gick vid 10 månader - men det spelar kanske ingen roll...

Imorgon ska jag jobba. Kram

Kommentarer
Postat av: E&S

Hej på er!

Hittade Tok-Klaras svart/vita mössa här.

Jisses vilken grillning ni missade. Som vanligt hade Klara rätt....ni borde varit där =)

Kram Eric & Sandra

2007-04-26 @ 21:03:42
Postat av: Lisa

Oki - hon har inte saknat mössan. klara var riktigt sur för att hon inte fick åka och grilla hos Sandras föräldrar - hon hade fattat det som om vi skulle det, och jag fattade inget... Inte kom de som kanske skulle komma till oss heller... Men hennes liv har gått vidare - och en annan gång, kanske vi kan få till det - så att allt faller på plats, mössan är på rätt ställe, och vi är på rätt ställe!
Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback