nyårsafton 2007

Tid för eftertanke. Tid för reflektering. Känsla av svunnen tid - tid som inte kommer tillbaka - känslan är aldrig så stark som på nyårsafton... 2007 - ett år av kärlek - till Anders, till mina barn, kärlek som bara växer! Kärlek till mina vänner - som har tillbringat tid med oss, stöttat mig och funnits för mig - som har gjort födelsedagsfester och bröllop - till underbara dagar, dagar att minnas. Ett år då tvåbarnsfamiljelivet blev på riktigt - då vardagspusslet skulle läggas med två heltidsarbeten i botten. Ett år med hundträning och framgångar. Året då Linus blev ett barn - inte en bebeis - och Klara växte och är den underbara flicka som hon är!

Linus och jag har promenerat i lite sol, lite lätt snöfall - medan Klara och Anders handlar nyårsmat. Det blir ju aldrig som man tänkt sig... Ulf är fortfarande magsjuk och vårt årliga, trevliga nyårsfirande långt bortom alla evinnerliga raketer får föra andra året i rad ställas in på grund av magsjuka. Vårt alternativ var hos Anne och Olof - men Olof har fått nått influensalikanade, så nu stannar vi hemma, även om vi blev erbjudna mat i Moheda.

Vad har hänt i år? Vad minns jag - egentligen? Jag inser att jag har glömt en massa - men ska försöka komma på lite...
- miljön sates i fokus
- stormen Per härjade 14/1 - dagen då vi skulle fira Linus ettårsdag med vänner och släkt, men de flesta kom aldrig... Vi såg träd falla i trädgården.
- Salo vann melodifestivalen - och Marie Picasso Idol
- ett par skolamssakrer i USA och Finland blev åter bitter verklighet
- Anja tog VM-guld och Kluft VM-guld
- en liten flicka försvann - Maddie
- Göteborg ann fotollsallsvensakn i år
- en resa till Göteborg och hästshowen med Frida.
- en ny knäoperation - som gjorde knät mycket bättre, men inte helt bra..
- återupptog ridningen - roligt och perfekt för en människa som aldrig kan koncentrera sig på en sak någon längre tid... Som alltid har en massa bollar i luften, och ill kontrollera allt och tänka på allt - hatar att glömma, och inte leva i nuet...
- jag började jobba igen efter mammaledigheten,
- ett kennelläger,
- vi hade en trevlig 30årsfest med glada, kära vänner,
- Kenzo lyckades bli champion, vi var länge med på SM-listan och vi hade en trevlig championfest,
- vi firade midsommar på Ekö, och ahde en trevlig fest för Klara på Ekö med många goa vänner och sommaren tillbringade vi i Stockholm, på Ekö, i Halmstad, Vederslöv och Malmö,
- vi bjöd till bröllop, utsattes för trevlig svensexa och möhippa och hade ett fantastiskt bröllop,
- Malte och Ellen föddes,
- utredningar har gjorts på Linus nacke och ögon - och Linus blev riktigt sjuk i lunginflammation.

Ett hyfsat bra år - men mycket kärlek, men en del saknad...
Detta får räcka för nu - nu ska Linus få lunch och sen stoppas ner i sängen en stund.

Hoppas att ni får en bra nyårsafton och så vill jag önska e ett riktigt Gott Nytt år - hoppas att det blir ett år med mycket kärlek och många underbara dagar som kan ge er fina minnen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback