Hur gör man?

Linus får alltid välling innan han somnar. Han äter oftast hela flaskan, ibland knappast något. Och idag fick han inte flaskan - pappa glömde att ge honom den. Han var barnvakt när vi tränade hundarna. Ska man väcka Limpan nu och ge honom flaskan? Eller ska man hoppas på att han sover hela natten ändå? Jag kör på det sista. Hoppas! Och jag tänker inte ringa till pappa och skälla. Bra så att ni vet.

Söket gick hyfsat. Han har svårt för att ta sig ut om han fastnar på vägen eller om det ligger typ träd i vägen - då tappar han riktningen och missar djupet. Och just nu har han inte de perfekta bågarna i slagen, vilket gör att han trillar framåt i rutan, och går inte ut fullt på djupet. Det är en svår avvägning. Om man tjatar för mycket på honom, kanske han blir osäker och stoppar... Vi körde ett uppletande oxå, som inte gick perfekt, men okej. Han är dålig på att följa upp något som han får i näsan. Han har inte tillräcklig motivation att hitta dem, känns det som...

Imorgon, om det blir regnigt (vilket det troligtvis blir), blir det nog en tur till simhallen. På kvällen har Tova sitt kalas. Och på fredag - tidigt på morgonen - ska Linus röntga nacken, och sedan kör vi nog ner till Ekö och stannar där ett par dagar.

Kommentarer
Postat av: tomas

"då tappar han riktningen och missar djupet. Och just nu har han inte de perfekta bågarna i slagen, vilket gör att han trillar framåt i rutan, och går inte ut fullt på djupet"?????!!!!
är det som att "inte ligga fint på handen" i hästvärlden?

2007-07-05 @ 08:25:23
Postat av: Carolina, som fick vara med ett tag o nosa på söket

Kan inte låta bli att le åt fenomenet. När man läser det stycket, som tomas citerat, ur ett icke sökkunnande perspektiv låter det verkligen helt oförståeligt. För en annan är det självklart, går det förklara bättre än Lisa har gjort? Jag förstår precis, ni andra kanske får följa med ut i skogen nån lördagmorgon... ;-)

2007-07-05 @ 13:37:43
Postat av: Pauline

Instämmer...för mig är ovan nämda stycke helt oförståeligt *hihi*

2007-07-05 @ 14:51:10
Postat av: Lisa

Hihi! Men ni är så välkomna till skogen! Vi behöver alltid nya figgar och figurtanter! Varje lördag morgon klockan 8.30! Och så emellanåt även någon gång i veckan!

Postat av: Mannen

Förutom att det är mycket intressant att se jyckarna jobba bakåt, utåt och framåt i balongbanor i banan, så är det helt klart ett intressant socialt experiment i klass med Expedition Robinsson... Oj oj oj vilka smaskigheter som kan avslöjas under det efterföljande fikat :D

2007-07-05 @ 21:21:32
Postat av: Pauline

*Hihi* man kanske skulle ställa väckarklockan tills imorgon då ;-)

2007-07-06 @ 23:36:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback