Limpan och soppa

Idag har vi varit i stan och tränat hundarna lite. Linus var lite piggare och satt i sin vagn i solen. Läkaren ringde eftersom han hade tittat i sin papper och sett att sockret var på tok för högt - men han mindes inte det alls... Så eftersom jag var rättså säker på att det var ketoner - så trodde han att det blivit fel på anteckningarna, men skulle ringa om det inte var så. Vi handlade lite och hämtade medicin till lillemanen. Sen somnade han. När vi väckte honom kräkte han igen. Och hade ganska hög feber - han fick alvedon och vi förskte få i honom lite dricka. Han dricker nog fortfarande på tok för lite. Men blev lite piggare efter alvedonen. Jag har varit jättetrött idag - alldeles matt, det tär när barnen är sjuka... Imorgon ska jag jobba - kan nog vara bra att komma iväg lite.

En god morotsoppa som jag gjorde i kväll:
En liter vatten med grönsaksbuljong kokas. En lök, några morötter kokas, i buljongen, salt, peppar, vitlökspasta, lite chilisås. Koka så morötterna blir nmjuka, häll i lite grädde. Mixa. Klart!

Nu måste jag ta han om min sjuka son, Anders spelar innebandy!

Kommentarer
Postat av: Pauline

Usch & fy vilken helg ni haft, hoppas Linus kryar på sig snart! Nu ska jag gå upp & mysa med mina (wild) kids...Anders är och spelar...gissa???...innebandy!- komiskt va??!!
*Kramar*

2007-03-04 @ 19:28:58
Postat av: Lisa

Ja du Pauline! Jag bara fnissar när jag läser om alla våra likheter! Wild kids är ju för övrigt det bästa barnprogrammet! Ja så Lilla sportspegeln då - men den var bättre förr! och så börjar ju snart hjärnkontoret igen - det kan man ju behöva titta på!
Kram

Postat av: Anna M

Ojoj, hoppas att Limpan snart är frisk! Usch vad jobbigt med så sjukt barn! Du får ge honom några extrapussar från oss!
kram

2007-03-04 @ 21:44:07
URL: http://tartmamman.blogg.se
Postat av: Lisa

Tack - idag (tisdag) känns han piggare efter ytterligare ett besök på akuten. Pigg är han inte - men piggare så vi håller tummarna för det! Tack för tankarna!
Kram

2007-03-06 @ 10:00:54
URL: http://flisas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback