nytt läkarbesök

Idag var ett inplanerat läkarbesök för Linus sneda nacke. Han avslutade dagen igår med att kräkas och började dagen idag med det oxå. Men han har varit mycket piggare idag, faktiskt till och med orkat leka lite, även om han gärna har suttit i knät emellanåt. Han hade en temp strax under 36 idag, så det kändes ju lite mer okej.

Läkaren tittade på nacken, såklart. Men lyssnade även på sista veckans sjukdomshistoria och lyssnade på lungorna, och tittade i öronen osv. Fortfarande har han någon reserv att ta av, han är inte uttorkad (men har inte mycket att ta av - han har gått ner ett kilo på en vecka)- han kissar, men Väldigt lite. En kiss på dagen och en kiss på natten kanske. Såklart så skulle vi komma in om det inte går åt rätt håll - just nu känns det faktiskt som det gör det. (Hans låga temp trodde han berodde på dåligt näringsintag, infektionen i sig och att termostaten i kroppen blev lite "konstig" efter hög feber.) Hoppas! Men jag vågar knappt säga det eller tro det... Angående nacken så kommer vi få en tid på ortopeden oxå - eftersom den inte har förändrats så mycket. Ögonläkaren trodde ju sist att nacken beror på ögonen, men kan ju inte säga säkert, så dagens läkare ville åtminstone kolla med en ortoped oxå.

Tack alla andra som har tänkt på oss och gett oss några ord på vägen den sista veckan. Jag känner mig rättså slut nu - ser saker som borde göras, men orkar inte riktigt. Idag har jag i alla fall dammsugit och städat toaletterna och dammat - om det går som det är tänkt så ska vi ha ett litet trettioårskalas här på lördag. Ikväll har barnens farmor, farfar och morfar varit här och fikat. Imorgon ska jag jobba (jobbar måndagar och fredagar nu), och så finns det en klipptid bokad (det har det gjort tre gånger tidigare, men jag har fått ställa in pga operation, Linussjuka osv...).

Kram

Kommentarer
Postat av: Pauline

Många Grattiskramar på födelsedagen Lisa! Hoppas du får en riktigt bra dag & att ni alla är friska & krya!
Kram Pauline

2007-03-10 @ 09:36:01
Postat av: Anna M

Är det du som fyller 30 Lisa? Grattis!! Minns min egen 30-årsdag även om det var längesen nu :) Hoppas ni har haft en fin dag och att Limpan mår bättre!!
Kram

Postat av: Pauline

Hoppas, hoppas, hoppas allt är som det ska med er...det är inte likt dig att vara borta från bloggen så här länge så det är ju inte utan att min blir lite orolig?! Jag hoppas att din frånvaro istället beror på att du haft en toppentrevlig födelsedag och helt enkelt haft fullt upp med familj och vänner!
*Kramar*

2007-03-11 @ 11:29:15
Postat av: Lisa

Tack Anna och Pauline! Jag fick en fin dag - rolig på alla sätt! Limpan är mycket piggare och det är så skönt.
Kram

2007-03-11 @ 13:00:08
URL: http://flisas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback