9/5; vatten över huvudet?

Igår kväll åkte Kenzo och jag till Ljungby för att träna lydnad. han gick riktigt bra. Det var sittande i grupp och fjärren som gick sämst. När vi kommer hem, haltar han...

Idag på morgonen skulle vi åka in och träna i Växjö med två andra - men han haltade fortfarande, så jag fick följa med barnen till Linda, som skulle varit barnvakt när jag tränade. Det var ett farsligt liv på barnen. Vi gick ut en runda, efter att ha fikat, och skulle äta middag efter det. Linus slog sönder två tallrikar på mindre än en minut. Direkt när Linda ställde fram en efter att han hade slagit sönder den fösta, så slog han sönder den oxå... Vi hade bestämt oss för att åka till simhallen i eftermiddag. Och det gjorde vi. Varken Linus eller Alexander hann sova innan, och vi undrade om vi hade tagit oss vatten över huvudet. Men barnen skötte sig bra - och gillade att vara i simhallen.

Jag åkte in till stan med barnen för att hämta mina glasögon som skulle vara färdiga idag - men det var de inte... Jag blev sur... och fick ångest... Är det rätt glasögon jag har valt! Hade jag fått dem, så hade jag nog aldrig börjat tvivla, men nu kändes det som om jag hade ett val och jag blev genast förvirrad... Vi träffade Anders på stan för att uträtta ett par ärenden, och sen körde vi hemåt.

Vi åt lite, och gick ut en sväng - körde fjärr med Keno (Anders kom på att man kunde lägga en godisburk framför, och det blev väldigt bra!), sittande i grupp (och det är aldrig problem hemma...). Nu har vi lagt en Väldigt trött och kinkig kille. Och just nu kommer en försäljare in på grusgången när hundarna var ute - de sprang storskällande mot henne - hon vek inte en tum! Imponerande!

Nu är det dags för mig att åka och rida! Knappt man orkar efter en stolledag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback