17/7; bröllopsfest



Nu var det länge sen jag uppdaterade... och jag kan inte skylla på att jag inte ar haft tillgång till internet eller något annat - kanske skulle det i så fall vara att jag har njutit av sommaren... eller haft mycket att göra... eller haft ett motstånd att göra det bara för att det har hänt så mycket att det blir så jobbigt att skriva om allt eftesom man inte har gjort det på så många dagar... Hur som helst. Jag har njutit, jag har haft mycket att göra, det har hänt mycket - sommaren med varma dagar och bad kom tillslut, och vi har badat, solat, lekt, gjort utflykter och allt annat som hör sommaren till.

På bilden syns barnaskaran på Ekö när vi blev bjudna på bröllopsmiddag hos Ejemark! En äldigt god middag och trevligt sällskap! Tack!

Dagen innan var tjejerna inne och tittade på den underbara Mamma Mia filmen och åt på restaurang - oxå en trevlig kväll.

Sedan var det Östersjfestival som vi var på en lite sväng. Det var trevligt. Och jag gjorde en klassiker när jag sa till en telefonförsäljare att jag inte gillade hans lila telefon. "Åh" sa han "det brukar tjejer gilla" - då tittade jag på honom och sa "det är något du inte vet om mig - jag är kille". Han blev helt tyst - tittade på oss och tilslut höll han fram en grå och frågade om jag gilalde den bättre... Det är ju så att folk ofta säger att det är svårt att förstå när jag skämtar - jag måste tänka på det! Förra sommaren när jag provade brudklänningar sa jag ju till expediten att Hänt extra skulle ta kort på mig för "du vet väl vem jag är?", "nä" svarade hon... "ah det får du se i tidningen sen..." sa jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback