Min vecka denna söndag

Just nu sitter ag ensam hemma. A spelar innebandy, och L oc K valde att följa med Sandra och Eric när de hade varit är och fikat, och sen blev det visst kvällsmat där...
Jag har varit ute och sprungit. Och resten av dagen känns det som om jag ar jobbat. jag brukar inte göra det hemma, men jag skulle lägga upp ett nytt arbetsområde och då är det lättast att sitta hemma i lugn och ro!
Den här veckan har varit allt. Jag har varit glad, arg och ledsen, otillräcklig och känt att jag har gjort allt jag kan...
Fick ett bryt här hemma, när jag tyckte att A varit borta mycket nu, och det som får stå tillbaka är mitt jobb. Jag som också jobbar heltid, måste också kunna ägna mig åt mitt jobb. Jag sliter här hemma, hämtar barnen tidigt för att jag tycker att de ska slippa vara på dagis för länge.
Jag har ägnat mycket jobbtid åt några elever som skolkar. Vad ska man göra åt det? Det hjälper inte med möte efter möte... Vad hade jag gjort om det var mitt barn som skolkade? Kanske följt med en skoldag, hållt i handen. Vad är vårt ansvar som skola? Var går föräldrarnas ansvar? Om eleven inte vill, vad gör vi då?
Har ont i min kropp. Nu är det mes min handled. I veckan var det axeln. Och så är det den täppta näsan... När tar det slut?
I fredags tävlade Keno och A lydnad. Han gick så ruskigt bra här hemma. Trycket fanns. Men så fort det blir på riktigt - så släpper trycket. Han skällde under fria följet. Betedde sig. Sedan en 10a på dumrutan. Och sedan följde såväl nollor, som hyfsade moment. Men vad är det som gör att vår perfekta, i det närmaste i alla fall, lydnad, försvinner på tävlingsplanen? Det är tråkigt att inte kunna visa upp den riktigt duktiga hund som vi faktiskt har. Är han påverkad av löpet? Nya tag. Vi har inte tappat hoppet - men efter varje tävling känns det längre och längre bort. Han beter sig värre och värre för varje tävling känns det som. Han är inte ovan vid kommendering av olika människor. Han bara vet att vi inte kommer åt honom. Skulle det hjälpa att bryta ett par tävlingar? Knappast... Han går alltid igång på lydnad. Och kul är ju det!
Imorgon eller om ett par dagar får nog Stimma komma hit igen.
Är det förresten någon som är sugen på en omplaceringsaussie - ca två år, tränad och tävlad. Hon går inte ihop med hennes andra tik och behöver palceras om. Hör av er för mer info.
AloeVeraprodukterna har kommit för er som har beställt.
Igår klipptes det gräs. Tränades sök. Och så var vi i simhallen innan Helen och Ulf kom hit på kvällen. Vatten är nog Ls rätta element. på tal om L - det är nog dags att hämta dem Nu! Imorgon är det ju jobb/dagisdag igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback