25/6; torsdag

Anders är hemma nu. Och ungefär halv sex tog min energi slut. Ungefär när jag insåg att Linus har låst in sig i huset... Vi sitter och äter. Linus blev sur för att han inte fick saft till maten. Jag sa då att han fick vara inen till han blev glad igen. Jag hade låst framsidans dörr för att det inte skulle bli tvärdrag. Sedn drog han ut handtaget i altandörren - oups, innelåst... Jag ropade på Martin - han meckade en stund. Linus var ledsen till en början därinne i huset, Klara på utsidan. Jag försökte vara lugn. På något sätt skulle vi ju få ut honom... Och mycket riktigt efter en stunds fixande och trixande hade Martin skruvat bort handtaget och hämtat ett från sig och fått upp dörren. Martin är vardagshjälten på vår gata idag! Och som sagt det var ungefär där energin tog slut... En stund senare kommer Anders hem till en trött fru.
Vi har varit vid badet två gånger idag. Nellie följde med hem. Jag har städat och lagat mat. Fixat fika. Kört uppletande med Stimma. Jag älskar att vara ledig, speciellt när det är fint väder - man kan ha sämre dagar. Ta dagen som den kommer. Det är så roligt att få vara med barnen. Linus visar att han förstår mer och mer. Han hjälpte mig att hänga tvätt ikväll. Vi pusslade och barnen badade i badkaret. Anders la ett kort spår till S och mig på fälten som de just slagit. Lite svårt att få fäste i blåsten, men vi kom rätt såväl i påsläppet som i spetsvinkeln och fick pinnarna.
Imorgon väntar ett Årydbesök, och så ska K på disco. Imorgon är Anders sista jobbdag innan semestern. Jag har gjort en lista över vad som behöver/vad jag vill ska fixas i sommar. Vi får se vad som hinns med...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback