1/3; söndag

Igår var jag och tränade sök, innan jag tog en långpromenad med hundana och Sandra. Kenzo var duktig. Klara hade en kompis hemma, som sedan sov över. På kvällen tittade vi på melodifestivalen.  När Kenzo skulle resa sig upp efter att ha legat still ett tag så hade han väldigt ont i bakdelen.
Idag skulle vi träna lydnad med gänget - men vi fick hoppa över det. Han va stel och markerade. Synd, det hade varit roligt. Vi hade en plan... Planen var att gå in, bli kommenderad och vid första ljudet, ta på honom kopplet och sätta honom i bilen, och sedan göra om proceduren tills det går bra... Blir nog många försök. Vi gjorde faktiskt ett förösk hemma, och det som är bra är ju att han går igång även hemma, på min kommendering - och man blir ju tyvärr inte bättre än vad man är på träning... Vi körde ett antal försök och kom faktiskt inte ens igenom fria följet... Kanske är det en plan?
Anders och jag lämnade barnen hos pappa och Marianne och åkte till Kosta outlet, vi fick med oss en del kassar hem. När vi kom hem tänkte jag att jag skulle ut och springa, tyärr var Kenzo fortfarande inte normal, så han fick stanna hemma, medan Hihio och jag sprang en runda, innan vi åt semlor med pappa och M, och A åkte på innebandy. Nu sitter L i Ks knä och dricker välling. Kväll. Tills slut en historia som vi fick av Hanna:

En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?"
Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans.
En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?" och pappan svarar igen "ja, min son", de gör sin andra maraton tillsammans.
En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?" (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning) Och pappan svarar igen "Ja". Och här kommer videon till denna historia:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback